Om oss

Det har tagit mer än 30 år att hamna där vi är idag.
Presenta är ett personligt profilföretag som kombinerar morgondagens trender och produktutbud med den pålitlighet och fingertoppskänsla som kommer med lång erfarenhet.
Det ska vara kul och enkelt att handla av oss, som kund hos Presenta får du en personlig, flexibel och pålitlig samarbetspartner.

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett stort sortiment av profilprodukter. Skulle du mot förmodan inte hitta det du söker efter, så finns vi alltid nära till hands för att personligen hjälpa dig att hitta det du söker.

Din profil är viktig

Framgångsrik profilering förstärker kundens varumärke. För att nå hela vägen fram krävs mer än att bara tillhandahålla ett stort sortiment av produkter. Nyckeln till att skapa perfekta lösningar handlar om att vara lyhörd och att identifiera kundens behov.
Som expert på profilprodukter vet vi vad du behöver göra för att underlätta och effektivisera dina inköp.
Boka ett möte med någon av våra experter så får du kostnadsfria råd som både kan stärka ditt varumärke och effektivisera er verksamhet.

Service

Att du som kund är nöjd är viktigt för oss, vi försöker alltid överträffa dina förväntningar och leverera det lilla extra.


Korta fakta

Bolagsnamn
Presenta Sverige AB
Org.nummer
5590470307
Telefonnummer
08-445 50 00
E-postadress
mailbox@presenta.se